Per començar...


A continuació, puc aprendre, i tu també pots. Et preguntarà: el què? Doncs no t'ho diré, entra i divaga pels següents botons i descobrirà coses noves, o potser refrescarà altres que ja sabies. Siguis la nau espacial que explora pel món, siguis una ànima inquieta a la cerca de coneixement!


Aprenentatges de la UDL


En aquest primer apartat es detallen diferents aprenentatges... sí, els hi he canviat el nom. No m'acaba de fer el pes el nom d'evidència, i crec que podria anomenar-los "Aprenentatges". Crec, que per una millor organització visual i logística, és oportú diferenciar entre aquells que desenvolupo arran dels continguts de les classes d'aquí a Lleida, i aquells que puc generar a partir del projecte amb la Universitat de les Illes Balears. 

Per tant, només queda prémer les següents fotografies per tal d'accedir a aquests aprenentatges. Ah, i una aportació referent a les fotografies... són de racons d'aquestes illes tan maques que tenim al costat, les Illes Balears, i en tenir aquest projecte creat he trobat interessant afegir-les com a portades dels diferents aprenentatges, tant els de la UdL com els de la UIB. I per cert, totes i cadascuna les he realitzat jo, durant els meus viatges estiuencs a l'illa de Menorca, la qual tinc la sort de visitar cada estiu des de fa quatre anys.


. . . canviem d'aprenentatge . . .


Aprenentatges de la UIB


Per parlar d'aquests aprenentatges ens hauríem de preguntar, d'on sorgeixen?

Bé, doncs un dia a l'aula el professor ens va convidar al fet que fóssim partícips d'un projecte amb una altra universitat, la Univeresitat de les Illes Balears (UIB). Aquest projecte partia de la base que tu com alumne tenies dret a realitzar tasques que es proposin els companys i companyes de la UIB, a la mateixa assignatura que imparteixen allà. Podries fer un màxim de dos "tallers", tal com se'ls anomenen ells i elles. Així doncs, de primeres vaig pensar: "Aleix, per què no apuntar-t'hi? Pot ser divertit i enriquidor, no creus?". Però seguidament em van venir pensaments contradictoris: "Estàs segur? No vols dir que seria millor fer les tasques de la UdL?"...

Així doncs van anar passant els dies, i ho vaig apartar (error), fins que un dia va entrar un correu a la safata d'inici que ens recordava que teníem l'opció de realitzar aquest projecte. Va ser, en aquest determinat moment, a l'habitació, davant de l'ordinador, quan el meu cap va pensar el següent: "Aleix, a veure, tant que defenses sempre que has de sortir de la zona de confort, per què no ho poses en pràctica?". Així doncs, amb aquestes reflexions vaig decidir realitzar dos dels diferents tallers disponibles: l'anomenat "Edició d'imatge digital amb GIMP" i el "Tweet a week".

Tens ganes de saber que he après en aquests dos tallers?  Doncs clica les imatges! 

© 2020 Aleix Gomez Subarroca. 4t curs CAFE i Educació Primària. 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar